Στις 10-12 Απριλίου 2025 η «Freskon» στη Θεσσαλονίκη

«FreshCon Market»

Διεθνές Συνέδριο

για το Αχλάδι

Stis-10-12-Apriliou-2025-i-Freskon-sti-Thessaloniki

Στις 10-12 Απριλίου του 2025 θα «φιλοξενηθεί» η διεθνής εμπορική έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon» από τη ΔΕΘ-Helexpo στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα υποδεχθεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και εμπορικούς επισκέπτες εκ δεκάδων χωρών

Στις 10-12 Απριλίου του 2025 θα «φιλοξενηθεί» η διεθνής εμπορική έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon» από τη ΔΕΘ-Helexpo στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα υποδεχθεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και εμπορικούς επισκέπτες εκ δεκάδων χωρών. Στην ανακοίνωση αυτή προέβη την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 η ΔΕΘ- Helexpo.

Μαζί με τη «Freskon»  θα λάβει χώρα  και η έκθεση «Logistics and Transport Thessaloniki Expo», που είναι το εκθεσιακό δρώμενο (event) για τις μεταφορές και για την εφοδιαστική επιμελητεία (Logistics).

Τι προσφέρει η «Freskon»

H «Freskon» προσφέρει το κατάλληλο υπόβαθρο για τη σύναψη συνεργασιών δικτύωσης και πρόσβασης στις διεθνείς αγορές.

Μεταξύ των συμμετοχών της φετινής έκθεσης (2025) περιλαμβάνονται:

Συνεταιρισμοί.

Παραγωγοί.

Χονδρέμποροι φρούτων και λαχανικών. 

Εισαγωγείς.

Εξαγωγείς.

Έμποροι της λιανικής.

Ελληνικές και ξένες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ.

Εταιρείες logistics.

Επιχειρήσεις συμβούλων και πιστοποίησης.

Οι εκθέτες της  «Freskon» θα συναντηθούν με 140 φιλοξενούμενους αγοραστές  (hosted buyers)  από 40 χώρες, καθώς και με οργανωμένες αποστολές εμπορικών επισκεπτών εκ των Βαλκανίων.

Το «FreshCon Market»

Παράλληλα και για ένατη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το «FreshCon Market 2025» από τη ΔΕΘ-Helexpo και το περιοδικό «Φρουτονέα» στο πλαίσιο της Freskon» στη Θεσσαλονίκη, όπου θα «φέρει» σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών με τους αγοραστές αλυσίδων των σούπερ-μάρκετ εκ της Ελλάδας, των Βαλκανίων, καθώς και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 Διεθνές Συνέδριο

για το αχλάδι

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της συγκεκριμένης έκθεσης περιλαμβάνεται το καθιερωμένο διεθνές συνέδριο, το οποίο για το 2025 είναι αφιερωμένο στον παραγωγικό και στον εμπορικό κόσμο του αχλαδιού, ενώ θα «συγκεντρώσει» εξειδικευμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, στο διεθνές συνέδριο για το αχλάδι θα παρουσιαστούν:

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες συντήρησης και διανομής.

Οι  καινοτόμες τεχνικές καλλιέργειας που ενισχύουν την απόδοση και την ποιότητα.

Οι τάσεις της αγοράς που διαμορφώνουν το μέλλον της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Οι υπόλοιπες

παράλληλες εκδηλώσεις

Στις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις της «Freskon»  περιλαμβάνονται:

Τα workshops για το σύκο, το λωτό και το κίτρινο ακτινίδιο.

Η ημερίδα για τα οπωροκηπευτικά, η οποία θα εστιάσει στις εξαγωγές, στις προοπτικές της καλλιέργειας, στο φυτωριακό υλικό και σε άλλα θέματα.

«Logistics and Transport

Thessaloniki Expo»

Η «Logistics and Transport Thessaloniki Expo» διοργανώνεται από την «O.MIND CREATIVES» στη Θεσσαλονίκη.

Ως εκθεσιακό δρώμενο αναμένεται να προσελκύσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες των εμπορευματικών μεταφορών, του εξαγωγικού εμπορίου και των logistics από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια ή εκ των υπολοίπων διεθνών  αγορών.  Πλαισιώνεται από τη συνεδριακή εκδήλωση  (event) «LOGI.C(Logistics Conferences)» .

Για περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες για τη «Freskon» μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες  να «επισκεφτούν» την ακόλουθη ιστοσελίδα:

https://www.freskon-expo.gr/.

©Typologos.com 2025