Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας άνδρας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό

Και για διατάξεις

της νομοθεσίας

περί ενδοοικογενειακής βίας

sillipsi-andra-sto-plaisio-dierevnisis-kataggelias-gia-viasmo-sti-thessaloniki

Για βιασμό και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 31χρονης συντρόφου του, που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, συνελήφθη ένας 54χρονος την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη.Φωτογραφία από Tumisu από το Pixabay 

Για βιασμό και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 31χρονης συντρόφου του, που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, συνελήφθη ένας 54χρονος την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη.

Σχηματισμός δικογραφίας

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

violence-against-women-1169348_640 (1)

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.Φωτογραφία από Alexa από το Pixabay 

Η καταγγελία

Προ της σύλληψης είχε προηγηθεί μια καταγγελία της 31χρονης συντρόφου του προς τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τη καταγγελία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2023 εντός της οικίας όπου συνοικούν. Εκεί ο συλληφθέντας χρησιμοποίησε σωματική βία και την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η παθούσα υπό τη συνοδεία των αστυνομικών διακομίστηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης για τη παροχή πρώτων βοηθειών. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική αρχή.

©Typologos.com 2023