Λαγκαδάς-Απόστρατος αξιωματικός «κλειδώθηκε» μαζί με τα δύο παιδιά του και με ανοικτή φιάλη υγραερίου στο ΙΧ του!

Απίστευτο περιστατικό

ενδοοικογενειακής βίας

καθοριστική ήταν

η επέμβαση των αστυνομικών

του Αστυνομικού Τμήματος  Σοχού

jpeg-optimizer_aerio-apostratos-lagadas

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, όπου ένας 62χρονος απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας «κλείδωσε» τις πόρτες του αυτοκινήτου του  με τα δύο νήπια παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών να βρίσκονται εντός του οχήματος και στο οποίο τεχνηέντως διέρρεε υγραέριο από μια ανοικτή φιάλη! Φωτογραφία από virusmon από το Pixabay 

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, όπου ένας 62χρονος απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας «κλείδωσε» τις πόρτες του αυτοκινήτου του με τα δύο νήπια παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών να βρίσκονται εντός του οχήματος  και στο οποίο τεχνηέντως διέρρεε υγραέριο από μια ανοικτή φιάλη!

Καθοριστική ήταν

η επέμβαση των αστυνομικών

Στο συμβάν επενέβησαν άμεσα οι αστυνομικοί  του Αστυνομικού Τμήμα  Σοχού, όταν κλήθηκε το πλήρωμα περιπολικού τους από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να επιληφθεί της δραματικής κατάστασης.

Προηγουμένως η μητέρα των δύο νηπίων είχε δει το τι συνέβη κι είχε καλέσει προς βοήθεια την αστυνομία. Άμεσα προσέτρεξαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν έναν ενήλικα και τα δύο ανήλικα να βρίσκονται κλειδωμένοι εντός του οχήματος. Επίσης, διαισθάνθηκαν ότι από το ίδιο όχημα προερχόταν μία έντονη οσμή υγραερίου.

Άμεσες ενέργειες

των αστυνομικών

Τότε, οι αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο, έσπασαν το μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος, ξεκλείδωσαν τις ασφάλειας; από τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι ασφάλισαν την ανοικτή φιάλη  του υγραερίου που εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για ένα 62χρονο απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας και τα δύο παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Σημειωτέον ότι ο 62χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα παιδιά και ο 62χρονος είναι καλά στην υγεία τους.

jpeg-optimizer_apostratos-igraerio-lagkadas

Oι αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο, έσπασαν το μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος, ξεκλείδωσαν τις ασφάλειας; από τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι ασφάλισαν την ανοικτή φιάλη  του υγραερίου που εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου.Φωτογραφία από kobitriki από το Pixabay 

Δυσφορία αισθάνθηκε

κι ένας αστυνομικός

Σε έρευνα, που έγινε στο όχημα διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο βρισκόταν τοποθετημένη μια δεύτερη φιάλη υγραερίου, η οποία ήταν σφραγισμένη.

Μετά από την επιχείρηση του απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία κι ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

©Typologos.com 2023