Τα ζώδια της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer - ta-zodia-tis-kyriakis-15-Ianouariou-2023

Η Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 «εστιάζει» στην οπτική όλων των ζωδίων, όπως την υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC. Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay 

Η Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 «εστιάζει» στην οπτική όλων των ζωδίων, όπως την υπογραμμίζει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών και πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ

♈Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να ρισκάρετε σε επαγγελματικά θέματα, θα έχει θετικά αποτελέσματα, αφού έχετε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Οι βιαστικές κινήσεις, χωρίς πρόγραμμα μπορεί να αποβούν καταστροφικές στο μέλλον. Συζητήσεις με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα, θα ξεκαθαρίσουν ζητήματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

♉Ζητήματα, τα οποία  στο επαγγελματικό περιβάλλον σας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, μπορεί να δημιουργήσουν αμφιβολίες και μικρές ανασφάλειες. Συζητήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε και «καταθέστε» τις ανησυχίες σας. Μικρές αποδράσεις στη φύση, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

♊Διοχετεύστε την ενέργειά  σας σε κάτι εποικοδομητικό κι αποφύγετε συναντήσεις ή συζητήσεις που θα προκαλέσουν την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα σας «φέρουν» σε δύσκολη θέση στο μέλλον. Σε νομικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θα έχετε την εύνοια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

♋Σήμερα, μπορεί να παρασυρθείτε από αυταπάτες, εξαιτίας της υπερβολής ή της απότομης εναλλαγής των συναισθημάτων σας. Αποφύγετε αποφάσεις ή συμπεράσματα και ασχοληθείτε με κάτι, πιο ανάλαφρο. Κατανοήστε τις προθέσεις των άλλων και μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που δε στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα.

ΛΕΩΝ

♌Η ημέρα, θα «κυλήσει» με απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές, τις οποίες- ίσως- δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Σε περιπτώσεις που θα «έρθουν στην επιφάνεια» παρασκήνια του παρελθόντος, μείνετε ψύχραιμοι. Συζητήσεις με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε, θα έχουν το περιθώριο να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

♍Μία αυστηρή στάση απέναντι στον έρωτα, θα φέρει μικρές εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι σε προτάσεις που δείχνουν ότι θα απεγκλωβιστείτε απ’ ένα αρνητικό παρελθόν. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, αποφεύγοντας ταμπού και στερεότυπα. Αφήστε τη διαίσθηση, να σας «οδηγήσει».

ΖΥΓΟΣ

♎Στις επαγγελματικές υποθέσεις, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε υπερβολές ή να «οδηγηθείτε» σε αρνητικές καταστάσεις. Η ερωτική σας σχέση, βρίσκεται σε μία καλή φάση και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας.

jpeg-optimizer- ta-zodia-tis-kyriakis-15-Ianouariou-2023-dyo

♊Δίδυμοι-Διοχετεύστε την ενέργειά  σας σε κάτι εποικοδομητικό κι αποφύγετε συναντήσεις ή συζητήσεις που θα προκαλέσουν την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα σας «φέρουν» σε δύσκολη θέση στο μέλλον. Σε νομικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θα έχετε την εύνοια της ημέρας.Φωτογραφία από Sunrise Pohtam από το Pixabay 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

♏Δείξτε προσοχή σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς, που δίνουν το περιθώριο σε τρίτους να σας εκμεταλλευτούν ψυχολογικά. Συγκεντρωθείτε στα εργασιακά σας θέματα και αφήστε τις δυσκολίες για μία άλλη ημέρα. Ίσως, το να μείνετε για λίγο μόνοι, θα βοηθήσει να εστιάσετε στο κέντρο σας και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

♐Η επικοινωνία σας, θα είναι βελτιωμένη με τους γύρω και έτσι θα μπορέσετε να αναφέρετε σχέδια ή προτάσεις, που θα συνάδουν με την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Η φιλική διάθεσή σας, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση και θα εξετάσετε πιο σφαιρικά ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Μικρές απώλειες θα «σημειωθούν» στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

♑Οι επαγγελματικές συναντήσεις ή και  οι επισκέψεις στο χώρο της εργασίας, θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα, καθώς θα διατηρήσετε μία κυριαρχική και αποφασιστική στάση απέναντι στα πράγματα. Δυσκολίες, ενδεχομένως να προκύψουν σε θέματα σχέσεων, ιδίως αν δεν έχετε τη διάθεση να ακούσετε και να κατανοήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

♒Μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των ατόμων, τα οποία υπάρχουν γύρω, θα σας «φέρει» πιο κοντά. Η δοτικότητα και η φροντίδα σε όσους έχουν την ανάγκη σας, θα αναδείξουν τα αγνά σας συναισθήματα. Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με νέες ενασχολήσεις και να εντάξετε νέα χόμπι στη καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

♓Η αρνητική ψυχολογική κατάσταση που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, δε σας επιτρέπει να συνεργαστείτε ή να ενταχθείτε σε νέες δράσεις. «Κρυφά» μυστικά του παρελθόντος, θα «έρθουν στην επιφάνεια» και εσείς με τη σειρά σας, θα πρέπει να τα εξετάσετε με ρεαλιστικό τρόπο. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις.

©Typologos.com 2023