Ποιοτικές ειδικές εκδόσεις σε μορφή ebook

του διαδικτυακού περιοδικού

«Tυπολόγος»  

 και της εταιρείας 

«NMOS- N.Μόσχοβος»

eidikes ekdoseis- afieromata-se- ebook-typologos

Ποιοτικά ανώτερες είναι οι ειδικές αφιερωματικές εκδόσεις σε μορφή ψηφιακού -ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook),που παράγουν κι εκδίδουν το διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «NMOS- N. Μόσχοβος» για φορείς (δημόσιους-ιδιωτικούς- πολιτιστικούς) ή επιχειρηματικούς ομίλους

Ποιοτικά ανώτερες είναι οι ειδικές αφιερωματικές εκδόσεις σε μορφή ψηφιακού -ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook),που παράγουν κι εκδίδουν το διαδικτυακό περιοδικό «Τυπολόγος» και η εταιρεία παροχής υπηρεσιών «NMOS- N. Μόσχοβος» για  διάφορους φορείς (δημόσιους-ιδιωτικούς- πολιτιστικούς) ή για επιχειρηματικούς ομίλους.

Σε ποιους φορείς

απευθύνονται

Ειδικότερα, τα ειδικά αφιερώματα υπό την μορφή ebook απευθύνονται σε:

🔵Σε διακεκριμένους φορείς των Τεχνών και των Γραμμάτων.

🔵Σε επιχειρηματικούς ομίλους.

🔵Σε υπουργεία.

🔵Σε εκθεσιακούς φορείς.

🔵Σε φορείς του δημοσίου τομέα και του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

🔵Σε φορείς του ιδιωτικού τομέα.

🔵Σε οργανισμούς πολιτιστικών φεστιβάλ.

🔵Σε οργανισμούς αθλητικών φεστιβάλ.

Το περιεχόμενο

Μέσω αυτών των αφιερωματικών εκδόσεων «ιχνογραφείται», μεταξύ άλλων, η παρουσία όλων αυτών των φορέων και οργανισμών μέσα στο διάβα του χρόνου.Παρουσιάζονται τα σημαντικά πρόσωπα και τα καίρια γεγονότα, τα οποία «σημάδεψαν» τη πορεία των φορέων ή των οργανισμών από την ίδρυσή τους έως και τη σύγχρονη εποχή. Εστιάζουν στις παρούσες δράσεις τους και αναδεικνύουν το όραμα, που έχουν οι διοικήσεις και οι ηγέτες των διάφορων φορέων για το μέλλον.

Τα είδη αφιερωμάτων

Οι ειδικές αφιερωματικές εκδόσεις αφορούν:

✅Σε εγχειρίδια γνώσης.

✅Σε έξυπνους «οδηγούς» για τη διάδοση διάφορων επαγγελματικών μεθόδων.

✅Σε ιστορικά ημερολόγια.

✅Σε χρονικές αναδρομές.

✅Σε παρουσιάσεις περί της σύγχρονης δραστηριότητας (ντοκουμέντων και επιχειρηματικών δράσεων).

✅Σε τουριστικούς οδηγούς.

✅Σε πληροφοριακούς οδηγούς.

✅ Σε αφηγήσεις επιχειρηματικών ιστοριών κλπ.

Παραγωγή και διάθεση

Παράγονται και διατίθενται αμιγώς υπό τη μορφή ebooks.

Τα ατού των ειδικών εκδόσεων μας

Οι ειδικές εκδόσεις στη μορφή των  ebooks  αποτελούν  σήμερα  ένα από τα πιο σπουδαία «όπλα» ηλεκτρονικού μάρκετινγκ -ψηφιακής προβολής για όλους τους φορείς ή επιχειρηματικούς ομίλους, διότι:

📙Παράγονται ευκολότερα και κοστίζουν λιγότερα από την εκτύπωση.

📙Έχουν τη δυνατότητα της ανάγνωσης, του διαμοιρασμού και του  «κατεβάσματος» του όλου υλικού για την επωνυμία (π.χ. του κάθε φορέα  ή της εταιρείας) σε κάθε ψηφιακή  συσκευή!

📙Παρέχουν τη δυνατότητα μίας πιο συγκεκριμένης στόχευσης στο καταναλωτικό κοινό με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του.

📙Προβάλουν την εταιρική επωνυμία επί 24 ώρες καθ’ όλη την εβδομάδα,επειδή ο κάθε χρήστης του διαδικτύου ή της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να «κατεβάσει» την ειδική έκδοση σε ebook,  όποτε θέλει και απ’ όπου κι αν βρίσκεται. Η ειδική έκδοση είναι, δηλαδή, διαθέσιμη  επί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλους!

📙Μπορούν να ενσωματώσουν οπτικό ή ηχητικό υλικό (π.χ. βίντεο- ηχογραφημένα αποσπάσματα) ή να παρέχουν ηλεκτρονικούς συνδέσμους για χρήσιμο υλικό.

📙Μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εταιρικά δώρα, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αναρτηθούν στην εταιρική ιστοσελίδα ή στο διαδικτυακό τόπο του φορέα για «κατέβασμα».

📙Προβάλλουν τη διαχρονικότητα, την ιστορία και τη πορεία του επιχειρηματικού ομίλου ή του φορέα μέσα από ντοκουμέντα και στοιχεία.

jpeg-optimizer - eidikes ekdoseis- afieromata-se- ebook-typologos-dyo

Οι  αφιερωματικές εκδόσεις των εκδόσεων «NMOS- N. Μόσχοβος». Προβάλουν την εταιρική επωνυμία επί 24 ώρες καθ’ όλη την εβδομάδα, επειδή ο κάθε χρήστης του διαδικτύου ή της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να «κατεβάσει» την  έκδοση σε eBook , όποτε θέλει και απ’ όπου κι αν βρίσκεται

Τα ατού

των ειδικών εκδόσεων μας

για τους φορείς

των Γραμμάτων και των Τεχνών  

Οι ειδικές εκδόσεις στη μορφή των eBooks αποτελούν ένα από τα πιο  σύγχρονα μέσα προβολής για τους φορείς των γραμμάτων και των τεχνών, διότι:

📙 Διατηρούν αιώνια το περιεχόμενό τους.

📙 Αποτελούν το καλύτερο και το πιο οικονομικό τρόπο  συντήρησης και ανάδειξης των ιστορικών ντοκουμέντων, που καταδεικνύουν τη προσφορά του φορέα στα Γράμματα, στις Τέχνες και στο Πολιτισμό.

📙Ενσωματώνουν  ποικίλο οπτικό  και ηχητικό υλικό(πέρα από τη παράθεση του  βιογραφικού και των φωτογραφιών) από τη δράση των σημαντικών προσωπικοτήτων, που έδρασαν εντός των «σπλάχνων» του φορέα κι άφησαν το αποτύπωμά τους!

📙Μπορούν να εμπεριέχουν εμπεριστατωμένα άρθρα ή δοκίμια των εν ενεργεία μελών του φορέα με χρήσιμο υλικό.

📙Μπορούν να περιλαμβάνουν ένα αφιέρωμα σε συγκεκριμένο θέμα, που  θέλει να αναδείξει ο φορέας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και το οποίο δύναται να εμπεριέχει εμπεριστατωμένα άρθρα των μελών.

📙Δύναται να εμπεριέχουν τις ενημερωμένες πληροφορίες για το φορέα μαζί μ’ ένα ενημερωμένο κατάλογο των μελών του.

📙Δύναται να εμπεριέχουν επιμορφωτικό υλικό για τα μέλη τους.

Αξία

Η υπηρεσία παραγωγής- έκδοσης αφιερωμάτων υπό τη μορφή eBooks παρέχεται σε αξία προσφοράς από τα 311 μόνο στα 250 ευρώ (μαζί με όλους τους νόμιμους φόρους).

Τώρα κάθε φορέας μπορεί να αποκτήσει το δικό του αφιέρωμα υπό τη μορφή eBook και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, πατώντας εδώ.

Διευκρινίσεις

Για την ανάθεση της παραγωγής της ειδικής έκδοσης προς την εταιρεία μας, θα πρέπει να μας έχει αποσταλεί εντύπως και πριν από τη καταβολή της αξίας και  η σχετική απόφαση της διοίκησης του φορέα ή του διευθύνοντος συμβούλου του επιχειρηματικού ομίλου.  

Τα οπτικά ή άλλα ντοκουμέντα για τις ιστορικές αναδρομές ή τοποθεσίες θα πρέπει να μας αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή για την τοποθέτησή τους.

Θα χαρούμε πολύ

Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και γιατί όχι να αναλάβουμε την ειδική έκδοση του φορέα ή  του επιχειρηματικού ομίλου σας. Είμαστε στη διάθεσή σας:

📳Στο  κινητό τηλέφωνο: 6944-18.17.72.

📧Στη φόρμα επικοινωνίας του διαδικτυακού περιοδικού «Τυπολόγος».

🖥️Στα Skype,Viber, Microsoft Teams ή What’s Up, αφού έχει προηγηθεί προσυνεννόηση.

©Typologos.com 2023