H Αριθμολογία του 2023

Γράφει η Μαρίνα Λουπάκη

Αριθμολόγος-Αναλύτρια Ταρώ

jpeg-optimizer-i-aritmologia-tou-2023

Την αριθμολογία της χρονιάς 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό έτος σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay 

Την αριθμολογία της χρονιάς 2023, που είναι βασισμένη στο προσωπικό έτος σας, παρουσιάζει η αριθμολόγος και αναλύτρια ταρώ, Μαρίνα Λουπάκη.

Πως προκύπτει

η ετήσια αριθμολογία

Για να βρείτε ποιος αριθμός αντιστοιχεί στο προσωπικό έτος σας, θα πρέπει να προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησης σας, καθώς  και να προσθέσετε το 2023 αντί του έτους της γέννησης σας, μέχρι και να βγει ένας μονοψήφιος αριθμός.

 Παράδειγμα

Αν κάποιος είναι γεννημένος στις 29-09 ,  τότε προσθέτουμε  2+9+ 0+9+2+0+2+3=27=2+7=9. Άρα ο αριθμός του προσωπικού σας έτους είναι το 9.  Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του αριθμού που προκύπτει είναι 11,22,33, τότε ανήκετε σε διπλό αριθμό, παίρνοντας λοιπόν στοιχεία και από τους δύο αριθμούς, δηλαδή αν είστε το 11, τότε διαβάζετε το προσωπικό έτος 1 και το προσωπικό έτος 2. Αν είστε το 22  θα διαβάσετε το 2 και το 4, και τέλος αν είστε το 33 θα διαβάσετε το 3 και το 6.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 1 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΤο 2023, είναι ένα έτος που θα απαγκιστρωθείτε από έναν 9ετή κύκλο που έκλεισε για σας, το προηγούμενο χρόνο. Είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα και να εστιάσετε περισσότερο προς την πνευματική αναζήτησή σας. Οι μετακομίσεις, οι μετοικήσεις, τα ταξίδια, θα ευνοηθούν, και θα σας «χαρίσουν» τις αλλαγές που επιθυμείτε, ξεκινώντας τη  ζωή σας, υπό νέες συνθήκες. Είναι μία χρονιά που μπορείτε να λάβετε μαθήματα αυτοβελτίωσης και να εστιάσετε περισσότερο προς την ευδαιμονία σας. Τα όνειρα σας, θα «έρθουν στην επιφάνεια» και θα τα επεξεργαστείτε με ένα πιο δημιουργικό τρόπο, δίνοντας την ώθηση να υλοποιηθούν. Μπορείτε να «φυτέψετε τους σπόρους» σε προσδοκίες, όνειρα και επιθυμίες, για ένα προσεχή 9ετή κύκλο ζωής.  Η νέα χρονιά, θα σας δώσει το περιθώριο βελτίωσης σε θέματα, που έχετε αφήσει  ημιτελή και να τους ορίσετε μία νέα οπτική.  Είναι ένα διάστημα, ανεξαρτησίας και δύναμης, σε νέα ξεκινήματα. Η περίοδος του Μαρτίου, είναι καταλληλότερη,  καθώς θα δεχθείτε όλη την ενέργεια του αριθμού, δίνοντας σας, πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σας και τη δυνατότητα να επανεξετάσετε αυτές που έχουν χαθεί στο παρελθόν. Αποφύγετε βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να εξετάσει όλες τις εκδοχές που σας δίνονται.  Χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονιά για να βάλετε στόχους και να πάρετε μαθήματα αυτοβελτίωσης. Είναι μία περίοδος που θα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και θα αλλάξετε τον τρόπο ζωής, στην καθημερινότητά σας. Το 2023, σας δίνει την ευκαιρία να στοχεύσετε ψηλά και να εφοδιαστείτε με νέα εφόδια. Θα πρέπει να διαχειριστείτε με ισορροπία, την κυριαρχία του «εγώ», με το ομαδικό αποτέλεσμα. Μείνετε «ανοιχτοί» σε προτάσεις, που μπορεί να σας υπόσχονται μία μακροχρόνια εξέλιξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 2

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΤο έτος 2023 θα είναι διττής σημασίας, καθώς θα έρθετε αρκετές φορές σε διλλήματα και διχασμούς, ιδίως για αποφάσεις που θα σας απασχολήσουν. Ο δρόμος προς τη πνευματικότητα, θα σας καλύψει ψυχικά και συναισθηματικά, «χαρίζοντάς σας» μία πληρότητα. Είναι ένα διάστημα που θα προχωρήσετε με πιο αργές κινήσεις και θα δείτε τις καταστάσεις γύρω σας, σε περισσότερο βάθος. Η υπομονή και η επιμονή, θα είναι το «κλειδί» για να «βάλετε» τους στόχους σας σε μία τάξη. Είναι η χρονιά, που θα ακούσετε τους άλλους και θα δώσετε βαρύτητα στις ανησυχίες τους, μένοντας, ακριβώς εκεί, όπου σας χρειάζονται. Η  στάση αυτή, θα σας «φέρει» πιο κοντά και θα γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας.  Οι συνεργασίες και το ομαδικό πνεύμα, θα είναι ο στόχος σας, χωρίς να βιάζεστε για ενάρξεις ή ρίσκα. Η νέα χρονιά, θα αφήσει πίσω του το «εγώ» και θα «φέρει» μπροστά το «εμείς». Η ισορροπία, ανάμεσα στον υλικό και  στο πνευματικό κόσμο, θα είναι το «κλειδί» αυτής της περιόδου. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις θα είναι έντονες. Ταυτόχρονα, θα «στραφείτε» σε ομάδες ή με τη στήριξη κάποιων, θα «οδηγηθείτε» προς την αναζήτηση της δικής σας αλήθειας. Φέτος, σας δίνεται η ευκαιρία να ενωθείτε με άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν ή αγαπάτε, ή εμπιστεύεστε και μέσα από αυτή την ένωση να κατανοήσετε τη δύναμη, που αποκτά η ένωση δύο μοναδιαίων οντοτήτων.  Όταν βρεθείτε σε προσωπικό μήνα με αριθμό 2, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε ευκαιρίες που έχουν χαθεί και να επαναφέρετε τα πράγματα στους ρυθμούς, που εσείς ορίζετε. Γενικά θα είναι οι ρυθμοί της ζωής σας πιο ήρεμοι, χωρίς να απαιτείτε να πιέζονται οι καταστάσεις, ιδίως για κάτι που είστε έτοιμοι να δράσετε στο επόμενο έτος. Αρκετά παρασκήνια, θα σας απασχολήσουν , ιδίως μετά από  το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Εκμεταλλευτείτε τη γαλήνη που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η χρονιά και να σας αφήσει την αίσθηση μιας εσωτερικής πληρότητας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 3 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ δημιουργικότητα, η ζωντάνια και η ζωτικότητα, είναι στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν το νέο έτος, δίνοντας σας μία αισιόδοξη ματιά απέναντι στη ζωή. Είναι η χρονιά, που είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και να ενεργήσετε πιο στοχευμένα. Συνεργασίες, συμφωνίες και επαγγελματικές δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αποδώσουν με βάση τις προσπάθειές σας. Είναι μία περίοδος, που θα εκφράσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ιδίως αυτά τα άτομα που είναι αρκετά εσωστρεφή. Το να εκφράσετε την αλήθειά σας, κάποιες φορές είναι οδυνηρό για εσάς, ιδίως, όταν δεν έχετε το θάρρος και τη τόλμη, αλλά και για τους άλλους, όπου οι  αποφάσεις σας, τους «βγάζουν» από μία ρουτίνα. Να θυμάστε το αποτέλεσμα -όμως- είναι απελευθερωτικό και φέρνει ισορροπίες ανάμεσά σας, ιδίως αν έχουν χαθεί. Η χρονιά του 2023, είναι η πιο δημιουργική και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, πέραν από κάθε άλλη χρονιά. Η διάθεση για τη διασκέδαση, τις κοινωνικές συγκεντρώσεις, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τις αθλητικές δραστηριότητες θα «τραβά» τη προσοχή σας και θα γίνεστε πιο ενεργοί, συμμετέχοντας με μεγάλη προσήλωση στα κοινωνικά δρώμενα. Η ερωτική σας διάθεση, θα είναι ανανεωμένη και θα υπάρξουν νέοι έρωτες στη ζωή σας, που θα σας συναρπάσουν. Η έμπνευση και η φαντασία, θα σας χαρακτηρίζει με αποτέλεσμα να ξεχωρίζετε από τους γύρω. Μία δύσκολη περίοδος θα εμφανιστεί στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς θα νιώσετε απομονωμένοι από τους γύρω και δε θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μία έντονη δυσαρέσκεια, μπορεί να σας «αφήσουν» οι σχέσεις, στη περίπτωση που δε δουλέψετε μαζί τους. Σε περίοδο που θα έχετε προσωπικό μήνα 3, θα μπορέσετε να τα επαναξιολογήσετε με περισσότερη λεπτομέρεια, ό,τι σας απασχολεί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 4 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΤο νέο έτος, θα είναι η περίοδος που θα υλοποιήσετε σχέδια, ιδέες και δράσεις των προηγούμενων τριών ετών. Φέτος είναι μία χρονιά που θα απαιτήσει μεγαλύτερες προσπάθειες και θα οργανώσετε τις σκέψεις σας και θα πειθαρχήσετε. Είναι μία δύσκολη χρονιά για σας, καθώς οτιδήποτε αποκτήσετε, θα γίνει με μεγάλο κόπο, χωρίς να σας «χαριστεί» με ευκολία. Η αναδρομή στο παρελθόν και ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό περιβάλλον, θα σας «ωθήσει» να «βάλετε σε τάξη» τα πράγματα και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Θυμηθείτε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά με τον εαυτό σας, ώστε να απαγκιστρωθείτε από κλισέ και στερεότυπα που σας «κρατούν» δέσμιους στο χτες. Είναι κατάλληλη περίοδος, για να «χτίσετε» γερά θεμέλια και να «οικοδομήσετε» ένα καινούργιο μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονιά για να λάβετε αποφάσεις που θα σας αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για το μέλλον. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν μία σταθερότητα και θα αναπτυχθούν με αργά βήματα. Μπορείτε να προβείτε στην αγορά σπιτιών ή επιχειρήσεων, ιδίως το πρώτο εξάμηνο του έτους, που είναι η κατάλληλη περίοδος για εσάς, εφόσον έχετε δουλέψει αρκετά στο παρελθόν. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες θα σας ανησυχήσουν δικαστήρια ή νομικές υποθέσεις, θα έχετε τη τύχη με το μέρος σας και οι αποφάσεις θα είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα, που εσείς επιθυμείτε. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να διαχειριστείτε τις δυνάμεις σας και να τις εκφράσετε με εποικοδομητικό τρόπο. Ενώ θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις σε μακροχρόνιες σχέσεις, γάμου ή τον έρωτα, οι αποφάσεις σας θα είναι «δυναμικές» και θα μπορέσετε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας.  Τη καλοκαιρινή περίοδος, όμως, μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι, ιδίως αν λειτουργήσετε ανεξέλεγκτα και απείθαρχα με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Μην επιτρέψετε τις αδυναμίες και τα πάθη σας, να καθορίσουν τη διαδρομή και τις αποφάσεις σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 5 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΟι αλλαγές θα είναι καθοριστικές για εσάς στη διάρκεια του έτους, όπου από τη μία θα σας «απελευθερώσουν από κλισέ», ενώ από την άλλη θα νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού, χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να αντιδράσετε. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, θα απαιτήσουν να μείνετε ψύχραιμοι και να τα αντιμετωπίσετε χωρίς να διαφύγετε από τη πραγματικότητα, μέσω των ουσιών ή τάσεις εξαρτήσεων. Συγκεντρωθείτε στην αναζήτηση της προσωπικής ελευθερίας και στην εσωτερική «φωνή» σας. Είναι μία χρονιά που σας χαρίζεται η τόλμη και το θάρρος για να αντικρούσετε προκλήσεις και να γεφυρώσετε το παλαιό με το νέο. Το έτος 2023, είναι αρκετά αισιόδοξο για εσάς, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εξετάσετε νέες ευκαιρίες και να τις διαμορφώσετε προς το καλύτερο τους. Είναι μία εποχή γενικότερα της αλλαγής, όπως σε νοοτροπία, εργασία, κατοικία, σχέσεις κ.α. Τα ταξίδια κοντινού ή μακρινού προορισμού θα αυξηθούν και θα ευνοούν τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Η τάση να ασχοληθείτε με τη πνευματικότητα ή με τη μεταφυσική, θα είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να βρείτε άτομα, τα οποία είναι καταρτισμένα να σας καθοδηγήσουν ή θα κάνετε έναρξη σε μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις έρευνες που επιθυμείτε να κάνετε για οτιδήποτε καινούργιο και ενδιαφέρον για σας. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων, τα οποία ενδεχομένως δε θα είναι σε ήπιους ρυθμούς. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας και να κατανέμετε τα «θέλω», τις επιθυμίες και τις αντοχές σας, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Η πειθαρχία και ο περιορισμός του αυθαίρετου ρίσκου, θα είναι τα «κλειδιά» της επιτυχίας σας. Οι επαγγελματικές κινήσεις ή οικονομικές, θα είναι πιο ευνοημένες το πρώτο εξάμηνο του μήνα, καθώς το επόμενο, θα αυξηθούν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, για να αποφύγετε αρκετές απώλειες. Αρχές του φθινοπώρου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε χαμένες ευκαιρίες και να εστιάσετε περισσότερο στην εσωτερική «φωνή» σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 6 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ νέα χρονιά θα είναι επικεντρωμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στη «χάραξη» νέων δρόμων, που αφορούν στο μέλλον σας. Η εισαγωγή σας στη νέα χρονιά θα είναι «γεμάτη» αγάπη, αισιοδοξία και φροντίδα προς τους αγαπημένους σας. Φέτος, είναι μία χρονιά που θα πρέπει να ισορροπήσετε μέσα σας και να εστιάσετε στο «κέντρο» σας, δίνοντας τη φροντίδα και την αγάπη που είναι απαραίτητη προς τον εαυτό σας και όχι μόνο προς το σύνολο. Η στροφή προς τη μοναξιά ή την απομόνωση κάποιες φορές, θα δίνει το περιθώριο του χρόνου, να επεξεργαστείτε με ωριμότητα και σοφία τα πράγματα και τις καταστάσεις, που σας ανησυχούν. Στον ερωτικό τομέα, για όσους ψάχνουν ένα μακροχρόνιο ταίρι, οι νέες σχέσεις θα ξεκινήσουν, με ένα «άγγιγμα ψυχής», ενώ για όσους επιθυμούν την περιπέτεια, η χρονιά αυτή τους δίνει πολλά περιθώρια να τη ζήσουν. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις αδυναμίες και τα πάθη, που μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τη λογική σας. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, ενδεχομένως, να αφήσετε πίσω, τα παρασκήνια και να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις που αφορούν στο χωρισμό σας, ο οποίος αν υπάρξει, θα είναι σε μορφή προσωρινής απομάκρυνσης.  Ίσως, έρθετε αρκετές φορές σε διχασμούς και διλλήματα, καθώς θα κληθείτε να λάβετε οριστικές αποφάσεις, σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Η επαφή σας με την πνευματικότητα θα είναι πιο στοχευμένη και θα εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Μεγαλύτερη έμφαση, στον εσωτερικό σας κόσμο, θα δώσετε το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, καθώς η φροντίδα, η συμπόνια, και η αγάπη που δείχνετε στο σύνολο, θα πρέπει να «στραφεί» και προς τον εαυτό σας, ή το αντίθετο. Αυτή η αλλαγή, θα σας δείξει απόμακρους στους γύρω και θα σας αναγκάσει να δείτε από μία άλλη οπτική την ζωή σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 7 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ ενέργεια της δόνησης του 7, είναι πολύ έντονη για εσάς, καθώς ταυτίζεστε με την ενέργεια του έτους 2023, το οποίο θα σας «οδηγήσει» στην αναζήτηση του οράματός σας. Το κάλεσμα του 7, αντιπροσωπεύει τη  «στροφή» προς την εσωτερική «φωνή» μας και τη σύνδεσή της με τα μυστήρια της ζωής. Η αναζήτηση για τη φιλοσοφία και τη πραγματική αλήθεια, θα σας «κινήσει» το ενδιαφέρον και θα εξετάσετε τη ζωής σας, υπό μία βαθύτερη οπτική. Η μοναχικότητα και η απομόνωση θα είναι αυτό,  που αρκετές φορές θα επιδιώκετε, ψάχνοντας μέρη, τα οποία  θα σας βοηθήσουν, όπως είναι ένα σπίτι στη παραλία, ένα καταφύγιο στο δάσος κ.α. Ενώ θα θέλετε να βρίσκεστε στο σύνολο και να συμμετέχετε στα κοινωνικά δρώμενα, η αίσθηση της μοναχικότητας θα είναι έντονη και θα προσπαθείτε να δείχνετε ενεργοί- όμως- μέσα από την δική σας «φωλιά». Αυτό σημαίνει ότι θα επιθυμείτε να κάνετε εργασίες από το σπίτι, να αναλαμβάνετε και να οργανώνετε εκδηλώσεις χωρίς τη δια βίου συνάντηση. Είναι πολύ σημαντικό έτος για σας, αφού θα δώσετε έμφαση στην πνευματική σας αναζήτηση και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τη σημασία των συμπαντικών δυνάμεων. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα εμφανιστούν δυσκολίες, ιδίως το πρώτο εξάμηνο, αφού θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει η κατανόηση των άλλων, απέναντι στις δικές σας ανησυχίες. Φροντίστε να εξελίσσονται οι συζητήσεις σας, σε ήπιους ρυθμούς και να μη προβαίνετε σε εκνευρισμούς ή καυγάδες, εξαιτίας των συναισθηματικών παρορμήσεων. Ενώ αντιθέτως, στα επαγγελματικά σας, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να ακολουθήσετε ως πορεία τις προσδοκίες σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα μπορέσετε να κάνετε σταθερά και αργά βήματα ανόδου- όμως-  τη καλοκαιρινή περίοδο θα πρέπει να δουλέψετε «σκληρά» και ν’ αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, που θα σας «οδηγήσουν» να χάσετε ευκαιρίες ξαφνικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 8  

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΤο 2023, θα είναι ένα έτος δύναμης και εξουσίας για σας, καθώς θα μάθετε τη δύναμή σας και θα τη χρησιμοποιήσετε για την ενίσχυση των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σας. Είναι μία χρονιά, που θα εκφράσετε την ηγετική σας μορφή και αρκετοί γύρω σας, θα σας προτείνουν για θέσεις εξουσίας. Η προσπάθειά σας να συνειδητοποιήστε τη πλήρη έκταση της δυναμικής σας, θα διαμορφώσει την πορεία στις σχέσεις και στα επαγγελματικά σας. Η χρονιά αυτή θα προσφέρει το ρόλο του ηγέτη σε εσάς και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε οικονομικά και οικογενειακά θέματα, που δεν είχατε το σθένος ή το θάρρος, να τα ολοκληρώσετε το προηγούμενο έτος. Η δόνηση του αριθμού 8, θα δώσει όλη της την ενέργεια, όταν βρεθείτε στο  προσωπικό μήνα 8, δηλαδή το Σεπτέμβριο. Τον μήνα αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί και να «αδράξετε» τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν, καθώς θα έχετε μεγάλη ροή χρημάτων. Θα πρέπει -όμως-  να προσέξετε, όσο γρήγορα έρχονται, τόσο γρήγορα μπορούν να σπαταληθούν. Θα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε και να δουλέψετε χαμένες ευκαιρίες, δίνοντας τους τη καλύτερη πορεία. Ενώ τα χρήματα θα έρχονται σε εσάς με μεγάλη ευκολία, θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες και να επηρεαστείτε από υπερβολικούς συναισθηματισμούς. Ο μήνας αυτός, θα είναι ο κατάλληλος για επενδύσεις, επιχειρήσεις, διαχείριση δανείων και αγορές. Στα ερωτικά σας θα αναδείξετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας και θα διατηρήσετε μία κυριαρχική θέση. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές και σε εγωιστικές συμπεριφορές, που μπορεί να δημιουργήσουν απομάκρυνση από το σύντροφό σας. Οι ερωτικές περιπέτειες θα σας τραβήξουν τη προσοχή και θα έχετε αρκετές εναλλαγές. Αρκετές φορές, θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να εστιάσετε σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Το έτος του 2023, θα σας προκαλέσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 9 

jpeg-optimizer-Arithmologia mati typologosΗ νέα χρονιά για σας, θα είναι μία ολοκλήρωση ενός 9ετούς κύκλου. Είναι μία περίοδος συγκομιδής για όσων, έχετε κάνει αυτά τα εννέα χρόνια. Το έτος 2023 είναι πολύ σημαντικό και κομβικό έτος, καθώς θα αφήσετε πίσω, πράγματα, τα οποία σας έχουν «κουράσει» ή που ήταν λάθος επιλογές για την εξέλιξή σας. Μπορείτε να εξετάσετε με σοφία και ωριμότητα, θέματα που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν και σας έχουν «χαρίσει» εμπειρίες, «χαράζοντας» επάνω σε αυτές, ένα νέο δρόμο για το μέλλον σας. Μία τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης, θα σας χαρακτηρίζει, ανά κάποιες περιόδους, καθώς θα έχετε την ανάγκη να αναλογιστείτε και να εξετάσετε με λεπτομέρεια τα προηγούμενα οχτώ χρόνια. Προσοχή, μη μείνετε στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων εξαιτίας της αναποφασιστικότητας ή των φόβων, που ενδέχεται να προκύψουν από τις ανασφάλειές σας. Η στάση αυτή θα σας «οδηγήσει» σε μία συνεχόμενη αναζήτηση της ευτυχίας, χωρίς δομημένες σκέψεις και φραγμούς, απλά ως μία αίσθηση του ανικανοποίητου. Είναι μία χρονιά θεραπείας για σας, ιδίως για τον εσωτερικό κόσμο σας. Εξαιτίας της δόνησης του έτους, σας δίνεται η τάση για μία έντονη εσωστρέφεια, με σκοπό τη σύνδεσή σας  με τον ανώτερο εαυτό σας. Στην προσπάθεια σας αυτή, θα υπάρξουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή που είναι καταρτισμένα, να σας βοηθήσουν, με στόχο την ανάπτυξη της δικής σας ατομικότητας. Τον 9ο μήνα του χρόνου, η δόνηση του αριθμού, θα δώσει όλη της την ενέργεια, και θα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε οράματα, να ονειρευτείτε, να αφήσετε να ολοκληρωθούν τομείς της ζωής σας, δίνοντας χώρο στα νέα σχέδια και στα νέα ξεκινήματα, που βρίσκονται πολύ κοντά στην ενεργοποίησή τους. Η διαίσθησή σας, θα είναι ο οδηγός αυτό το διάστημα, σε κάθε σας κίνηση που αφορά, είτε σχέσεις, είτε καταστάσεις, είτε γεγονότα. Είναι μία περίοδος μετασχηματισμού, καθώς θα απαγκιστρωθείτε από συναισθηματικές εμπειρίες του παρελθόντος, δίνοντας τη θέση τους, σε νέες. Τα οικονομικά σας, θα έχουν το αποτέλεσμα, με τις ανάλογες προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν.

©Typologos.com 2022