Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2025
Μία πενθήμερη
διαδικτυακή εκδήλωση
για τους μαθητές
και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου
![Spoudes-sto-aristoteleio-panepistimio-thessalonikis-2025](https://www.typologos.com/wp-content/uploads/2025/02/Spoudes-sto-aristoteleio-panepistimio-thessalonikis-2025.jpg)
Πενθήμερη εκδήλωση, με θέμα:«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 9 το πρωί έως και τις 2.30 της Δευτέρας 10, της Τρίτης 11, της Τετάρτης 12, της Πέμπτης 13, της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2025 εκ του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ)
Πενθήμερη εκδήλωση, με θέμα:«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 9 το πρωί έως και τις 2.30 της Δευτέρας 10, της Τρίτης 11, της Τετάρτης 12, της Πέμπτης 13, της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2025 εκ του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ).
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ.
Σε ποιους – ποιες
απευθύνεται
Απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Γενικών (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την έγκαιρη και την αξιόπιστη ενημέρωσή τους, σε σχέση με τις δυνατότητες και τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Συμμετέχοντες
Σε αυτή θα συμμετάσχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι-μέλη του διδακτικού και του ερευνητικού προσωπικού (ΔΕΠ) απ’ όλα τα τμήματα και τις μονό-τμηματικές σχολές του ΑΠΘ.
Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε τμήματος ή της εκάστης σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, σε συνεννόηση με τους καθηγητές-συμβούλους των λυκείων, που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
Περισσότερες πληροφορίες
για την εκδήλωση
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και για τη διαδικτυακή μετάδοσή της μπορείτε να «αλιεύσετε» στον εξής σύνδεσμο:
https://www.auth.gr/events/spoydes-sto-aristoteleio-panepistim-2-3/.
Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του ΑΠΘ για το κάθε ενδιαφερόμενο ή την εκάστη ενδιαφερόμενη.
©Typologos.com 2025