Ακροάσεις Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA Νοεμβρίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής

1-MOYSA_©_Amanda_Protidou_(17.11.15) (1)

Πρόσκληση προς τους νέους και τις νέες μουσικούς ορχήστρας για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις επερχόμενες ακροάσεις για την επιλογή νέων μελών της ορχήστρας, που θα διεξαχθούν τo Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου του 2024 στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, απευθύνουν ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων «MOYSA». Φωτογραφία: ©Amanda_Protidou

Πρόσκληση προς τους νέους και τις νέες μουσικούς ορχήστρας για την υποβολή  αίτησης  συμμετοχής στις επερχόμενες ακροάσεις για την επιλογή νέων μελών της ορχήστρας, που θα διεξαχθούν τo Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου του 2024 στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, απευθύνουν ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων «MOYSA».

Πότε θα γίνουν

οι ακροάσεις

Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν σε ώρες που θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν μετά από το πέρας της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων που είναι η 16η Νοεμβρίου 2024.

Ο κύριος σκοπός

της «MOYSA»        

Κύριος σκοπός της συγκεκριμένης ορχήστρας είναι να «φέρει» σε επαφή τους πιο ταλαντούχους νέους και πιο ταλαντούχες νέες μουσικούς της Θεσσαλονίκης, των περιφερειακών δήμων, αλλά και των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας, ώστε:

  • Να εκπαιδευτούν στην ορχηστρική τέχνη.
  • Να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία.
  • Να συμπράξουν με επιφανείς καλλιτέχνες.
  • Να συμμετάσχουν σε παράλληλες μουσικές δραστηριότητες, που γίνονται εντός και εκτός του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι σκοποί

της «MOYSA»        

Ανάμεσα στους σκοπούς της «MOYSA» συμπεριλαμβάνεται- επίσης- η πρόθεση να υποστηριχθεί η μουσική εξέλιξη των μελών της ορχήστρας και η μετέπειτα καλλιτεχνική πορεία τους, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της παροχής πολύτιμων εμπειριών και συμπράξεων με μεγάλες μουσικές προσωπικότητες, μαέστρους, καθώς και νεαρούς μουσικούς από άλλες χώρες.

Μία ανοικτή πρόσκληση

«Κατά συνέπεια, απευθύνουμε μία ανοικτή πρόσκληση προς τους σπουδαστές και προς τις σπουδάστριες κατωτέρας, μέσης και ανωτέρας σχολής οργάνων της συμφωνικής ορχήστρας, τους τελειόφοιτους ή και τους πτυχιούχους ή τους διπλωματούχους όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας να συμμετάσχουν στις ακροάσεις και να γίνουν μέλη της οικογένειας της «MOYSA»», καλούν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τους νέους και τις νέες μουσικούς.

Την αίτηση συμμετοχής και αναλυτική ενημέρωση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες στο tch.gr, στις ενότητες: Τρέχουσες Εκδηλώσεις και Νέα/Ανακοινώσεις.

©Typologos.com 2024