Στήριξη της ΕΣΗΕΜ-Θ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση

του διοικητικού συμβουλίου

Stirixi-tis-esiemth-stous-dimosiografous-pou-kalyptoun-to-reportage-tou-Syriza

Την αμέριστη στήριξή του προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι- οποίες κάτω από εξαντλητικές συνθήκες καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας- Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) με ανακοίνωσή του.Φωτογραφία από Travis Anderson από το Pixabay

Την αμέριστη στήριξή του προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι- οποίες κάτω από εξαντλητικές συνθήκες καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας- Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) με ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ σε συντονισμό με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στους συναδέλφους που, στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από εξαντλητικές συνθήκες. Καταγγέλλει τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν αρκετοί από τους δημοσιογράφους, έξω από τον χώρο όπου διεξήχθησαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, το περασμένο Σάββατο. Καταγγέλλει ακόμα τη στοχοποίηση και τις απειλές που εκτοξεύονται εναντίον τους από τρολ του διαδικτύου», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για τις επιθέσεις

που στοχεύουν

στον εκφοβισμό δημοσιογράφων

«Οι επιθέσεις με στόχο τον εκφοβισμό δημοσιογράφων, το μοναδικό αμάρτημα των οποίων είναι ότι κάνουν την δουλειά τους υπό εξαντλητικές συνθήκες, από αγανακτισμένους που εμφανίζονται ως υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να πτοήσουν τους ανθρώπους της ενημέρωσης.

Τα ΔΣ των ενώσεων τονίζουν ότι η ελευθεροτυπία δεν πρόκειται να υποκύψει ούτε σε υστερικές πρακτικές ούτε στα τρολ του διαδικτύου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

©Typologos.com 2024