1oς Αγώνας Δρόμου Υγείας «Άγιος Δημήτριος»

Προς τιμή και μνήμη

του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου

Πολιούχου Θεσσαλονίκης

1os-agonas-dromoy-ygeias-Agios-Dimitrios

Τον «1o Αγώνα Δρόμου Υγείας «Άγιος Δημήτριος»» προς τιμή του Πολιούχου της πόλης μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου θα πραγματοποιήσουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας Θράκης από τις 11 το πρωί έως  και τις 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2024 στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης ( εκ του Μεγάρου Μουσικής έως και το Λευκό Πύργο).Φωτογραφία από zes dho από το Pixabay

Τον «1o Αγώνα Δρόμου Υγείας «Άγιος Δημήτριος»» προς τιμή του Πολιούχου της πόλης μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου θα πραγματοποιήσουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης (ΙΜΘ) και το Υπουργείο Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας Θράκης (ΥΜΑΘ) από τις 11 το πρωί έως  και τις 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2024 στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης ( εκ του Μεγάρου Μουσικής έως και το Λευκό Πύργο).

Οι στόχοι

της δράσης

Η δράση αυτή στοχεύει:

♦Στην ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, αποδοχής «εν Χριστώ» και ευγενούς άμιλλας στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι», συμμετοχικής επκοινωνίας και αλληλογνωριμίας.

♦Στην οφειλόμενη απόδοσης τιμής και την έκφραση ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του Αγίου Δημητρίου για το πρότυπο ζωής που προσφέρει σε όλους  και ιδιαίτερα στους νέους ή στις νέες.

Ελεύθερη η συμμετοχή

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για:

  • Όλους τους μαθητές κι όλες τις μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.
  • Τους μαθητές και τις μαθήτριες των ειδικών σχολείων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
  • Τα μέλη των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
  • Τους φοιτητές και τις φοιτήτριες των πανεπιστημίων της πόλης.
  • Τους νέους και τις νέες και ιδιώτες άνευ ορίου ηλικίας.
  • Τα μέλη των αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Απονομή μεταλλίων

και έπαθλα

Στους 3 πρώτους νικητές και στις 3 πρώτες νικήτριες των διαφόρων κατηγοριών θα απονεμηθούν μετάλλια, συνοδευόμενα και από χρηματικό έπαθλο. Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους όσους θα τερματίσουν.

Πληροφορίες

Αναλυτικά την προκήρυξη, την φόρμα δήλωσης συμμετοχής, καθώς και όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες να αναζητήσουν, επισκεπτόμενοι -επισκεπτόμενες την ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης:

https://www.agdimitriosthes.gr/

 ©Typologos.com 2024