Η «Freskon Greece» στις 8-10 Οκτωβρίου 2024 στη «Fruit Attraction» στη Μαδρίτη

Μεγαλύτερη από ποτέ

η ελληνική συμμετοχή

επιχειρήσεων φρούτων-λαχανικών

i-Freskon-Greece-stis-8-10-Oktobriou-2014-sti-Fruit-Attraction-sti-Madriti

Εντυπωσιακή και πολυπληθής με 45 επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και φορείς θα είναι η ελληνική παρουσία μέσω του πρότζεκτ «Freskon Greece» στην επικείμενη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών «Fruit Attraction», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2024 στη Μαδρίτη

Εντυπωσιακή και πολυπληθής με 45 επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και φορείς θα είναι η ελληνική παρουσία μέσω του πρότζεκτ «Freskon Greece» στην επικείμενη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών «Fruit Attraction», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2024 στη Μαδρίτη.

Η ελληνική συμμετοχή στη «Fruit Attraction» διοργανώνεται από το πρότζεκτ «Freskon Greece», που υλοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo.

Η εθνική συμμετοχή

του «Freskon Greece»

Η εθνική συμμετοχή του «Freskon Greece» περιλαμβάνει τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών.

Είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ και έχει αναβαθμιστεί, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Απαρτίζεται από 40 επιχειρήσεις και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η «Fruit Attraction»

Η «Fruit Attraction» αποτελεί  σήμερα μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των οπωρικών και των κηπευτικών. Αναπτύσσεται σε οκτώ περίπτερα και καταλαμβάνει 58.000 τετραγωνικά μέτρα, όπου συμμετέχουν:

Προμηθευτές φρούτων και λαχανικών.

Εταιρείες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας.

Επιχειρήσεις μεταφορών και logistics,.

Εταιρείες λιπασμάτων.

Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Οι επισκέπτες

και οι επισκέπτριες

Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες της «Fruit Attraction» είναι:

Εισαγωγείς.

Εξαγωγείς.

Επαγγελματίες του μάρκετινγκ.

Χονδρέμποροι.

Παραγωγοί.

Το πρότζεκτ

«Freskon Greece»

Το πρότζεκτ «Freskon Greece» αποτελεί μία πρωτοβουλία της διεθνούς έκθεσης φρούτων και λαχανικών «Freskon», η οποία διοργανώνεται κάθε Απρίλιο από τη ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη.  Είναι, δε,  ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της αγοράς φρούτων και λαχανικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στόχος του «Freskon Greece» είναι η οργάνωση και η παρουσίαση των ελληνικών εταιρειών του κλάδου σε μεγάλες εκθέσεις και αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής μέσα από μία ιδιαίτερη  γενική ιδέα.

©Typologos.com 2024