Τάση Oversized: 4 star κομμάτια για να την κατακτήσεις

tasi-Oversized-4-star-komnatia-gia-na-tin-kataktiseis

Τα oversized ρούχα είναι τάση και η μοναδική αστοχία που μπορεί να συμβεί, είναι να μην τα συνδυάσεις σωστά και να δείχνει ατημέλητο το τελικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις, όμως, να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου, τότε δώσε προσοχή στα τέσσερα hero items και στις συμβουλές που θα σου αποκαλύψουμε παρακάτω:

Το πουκάμισο

Δε χρειάζεται να δανειστείς του αγοριού σου, ούτε καν να ψάξεις στα ανδρικά ρούχα κάποιου καταστήματος, καθώς στα πουκάμισα γυναικεία υπάρχουν πλέον οι loose & comfy γραμμές που θες. Το oversized πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με χίλιους τρόπους! Σαν extra layer πάνω από την μπλούζα και το σορτς σου ή να γίνει εκείνο το τοπ. Να το ταιριάξεις με skinny jeans και κολάν για ισορροπία στις αναλογίες και φυσικά δεν αποκλείονται τα night-out looks. Ένα μονόχρωμο πουκάμισο με μίντι φούστα με παγιέτες θα δώσει μια πιο φρέσκια εικόνα στη ladylike εμφάνισή σου.

Το T-shirt

Φυσικά, δε θα μπορούμε να λείπει από τη λίστα μας ένα εντυπωσιακό T-shirt με φράση και στάμπα. Και τι δεν μπορείς να κάνεις μαζί του: το φοράς σαν φόρεμα με τα sneakers σου, το συνδυάζεις με τα τζιν σου, πηγαίνει με τα σορτς σου και υπάρχουν άλλες τόσες επιλογές. Ακόμα, σκέψου και παραλλαγές στο ίδιο σύνολο. Δέσε σε κόμπο την άκρη του T-shirt σου ή βάλε τη μια πλευρά του μέσα από το bottom σου, για να αλλάξεις εντελώς το σχήμα του outfit.

Το σακάκι

Ένα τέλειο fashion item για bossy looks. To oversized σακάκι ταιριάζει με εφαρμοστά τοπ και tailored παντελόνια, αλλά μπορεί να φορεθεί και με πιο baggy κομμάτια για statement oversized εμφανίσεις. Επίσης, πηγαίνει πολύ με τις αέρινες γραμμές που έχουν τα maxi satin-look φορέματα και οι slip skirts σου. Tip: Aν το σακάκι που σου αρέσει δεν έχει oversized fit, πάρ’ το ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερο και θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Το wide leg παντελόνι

Είναι το bottom που χρειάζεσαι. Ένα με σκούρα denim όψη που θα ταιριάξει τόσο σε corporate περιβάλλοντα όσο και σε trendy street-style looks. Δοκίμασέ το με εφαρμοστά τοπ που θα τονίζουν τη μέση σου. Ιδανικά, ολόκληρο το σύνολο να είναι με τζιν κομμάτια. Ακόμα και το πανωφόρι σου, για το denim on denim trend. Τα συγκεκριμένα γυναικεία μπουφάν είναι τόσο cool και θα σε βοηθούν να ντύνεσαι στο γραφείο και λίγο διαφορετικά.

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι με το oversized trend μπορείς να υιοθετήσεις αμέτρητα στιλ. Να πειραματιστείς με ανδρόγυνα looks και με άλλα που θα έχουν νεανικά vibes. Τα oversized κομμάτια σου χαρίζουν κάλυψη, μπορεί να είναι τα pop of color items του look σου ή απλά τα πιο iconic. Σε κάθε περίπτωση, θα τα φοράς με αυτοπεποίθηση, όπως κάνεις πάντα.

©Typologos.com 2024