Οργανώστε την τέλεια πρόταση γάμου

Organoste-tin-teleia-protasi-gamou

Αν έχετε γνωρίσει τον άνθρωπο με τον οποίο φαντάζεστε να περνάτε μαζί το υπόλοιπο της ζωής σας σίγουρα θα πρέπει να νιώθετε πολύ τυχεροί. Αν είστε και αρκετά χρόνια μαζί, πιθανόν να σας περνάει από το μυαλό να το κάνετε πιο επίσημο για εσάς και τους γύρω σας. Το πρώτο βήμα για αυτή την επισημοποίηση δεν είναι άλλο από την πρόταση γάμου. Είναι μία μοναδική στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Αν παρακολουθείτε τα νέα trends σίγουρα θα έχετε δει αμέτρητες επιλογές και ίσως να έχετε μπερδευτεί ή να αγχώνεστε για το πως θα το οργανώσετε και αν θα είναι αυτό που περιμένει όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν πρέπει να σας ανησυχεί αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Μονόπετρο

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα της πρότασης είναι να βρείτε το σωστό δαχτυλίδι. Κάντε μία έρευνα, ώστε να βρείτε αυτό ή αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και πιστεύετε ότι θα αρέσουν στο άλλο σας μισό. Διαλέξτε αρχικά αν θέλετε μονόπετρο χρυσό ή ασημί. Στη συνέχεια βρείτε την πέτρα που θα έχει πάνω. Το πιο δημοφιλές είναι το διαμάντι, αλλά αν αναζητάτε κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείτε να δείτε και για σμαράγδι, ρουμπίνι και πολλά ακόμα. Μπορείτε να πάρετε γνώμες φίλων και συγγενών που εμπιστεύεστε το γούστο τους και ότι δε θα μαρτυρήσουν το μυστικό σας.

Τοποθεσία

Ο χώρος και ο χρόνος της πρότασης παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται απαραιτήτως να σκεφτείτε κάτι πολύ ακριβό και grande αρκεί μία προσωπική πινελιά σε αυτή τη στιγμή για να την κάνει αξέχαστη. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να προγραμματίσετε σε αυτή τη στιγμή να είστε είτε μόνοι σας, είτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το ιδανικό μέρος μπορεί να είναι από μία βραδιά στο σπίτι σας, μία βόλτα στη φύση, στη θάλασσα ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Προετοιμασία & Διακόσμηση

Η στιγμή της πρότασης μπορεί να επιλέξετε να είναι πιο αυθόρμητη και απρογραμμάτιστη, οπότε να μην έχει πολλά πράγματα γύρω γύρω. Αν σκοπεύετε, όμως, να την οργανώσετε και να κάνετε ένα μοναδικό σκηνικό, θα πρέπει  να προετοιμάσετε κάποια πράγματα. Αρχικά, μπορείτε να προσλάβετε ένα φωτογράφο ή ακόμα και κάποιον φίλο σας που να απαθανατίσει αυτή τη μοναδική στιγμή. Με κάποιον έμμεσο τρόπο μπορείτε να προετοιμάσετε το άλλο σας μισό για αυτή τη στιγμή, ώστε να έχει ντυθεί κατάλληλα για να βγάλετε τις τέλειες φωτογραφίες. Ένα ωραίο ντύσιμο, χρυσοί κρίκοι και περιποιημένα μαλλιά είναι όλα όσα χρειάζονται για τις απόλυτες αναμνηστικές φωτογραφίες.

©Typologos.com 2024