Στο 0-0 έμειναν η Ολλανδία και η Γαλλία στο Euro 2024 στη Γερμανία

Σε ένα ματς

χαμένων ευκαιριών

για τους Γάλλους

Sto-0-0-emeinan-i-Ollandia-kai-i-Gallia-gia-to-euro-2024-sti-germania

Στο 0-0 έμειναν στο 0-0 η Ολλανδία και η Γαλλία στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου, που έγινε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στη Λειψία για το Euro 2024 στη Γερμανία. Φωτογραφία από PIRO από το Pixabay

Στο 0-0 έμειναν η Ολλανδία και η Γαλλία στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου, που έγινε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στη Λειψία για το Euro 2024 στη Γερμανία.

Η Γαλλία

ήταν καλύτερη

Η Γαλλία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ματς και τα μέλη της ομάδας «έφυγαν με ανάμικτα συναισθήματα»  λόγω της ισοπαλίας, αφού «κυνήγησαν» με πάθος το πολυπόθητο γκολ, που θα της «χάριζε» τη πρωτιά στον όμιλο.

Η απουσία του Κυλιάν Εμπαπέ ήταν φανερή  για τη Γαλλία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού μέσω των προσωπικών εμπνεύσεων «ανοίγει» ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής τους διαδρόμους  για τους συμπαίκτες, ενώ  μπορεί να επιτευχθεί ένα γκολ μόλις από μια ενέργειά του .

Ακόμα, όμως, και χωρίς τον σούπερ-σταρ του Γαλλικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδειξε η «τρίχωμη αρμάδα» πως διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με τρέξιμο-μπρίο και κάλυψη των κενών σε όλες τις γραμμές. Εκτός μεγάλου απρόοπτου θα είναι η ομάδα της «χώρας της Μασσαλιώτιδας» σε αυτές, που θα συνεχίσουν στη φάση των 16 και στους αγώνες «δίχως αύριο».

Η Ολλανδία

έδειξε ρεαλισμό

Από τη πλευρά της, η Ολλανδία έδειξε ρεαλισμό παίζοντας αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα στο ματς, εξασφαλίζοντας το «μηδέν» των αντιπάλων μπροστά από το γκολπόστ της και τον ένα βαθμό. Δε πείθει ακόμα με την εμφάνισή της, αλλά δείχνει πως ήρθε στο Euro 2024 όχι για να εντυπωσιάσει, αλλά να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα, είχε μια πολύ καλή επιθετική στιγμή στο ακυρωθέν γκολ του Τσ. Σίμονς και δείχνει πως  διαθέτει τον επιθετικό «αιφνιδιασμό» ως όπλο για να αποσπάσει τα αποτελέσματα, που θέλει.

Ταυτόχρονα, η όλη εμφάνιση της ομάδας της «χώρας της Τουλίπας» μπορεί να  προβληματίζει τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά καταδεικνύει το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόλαντ Κούμαν χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες στη φυσική θέση τους χωρίς να κάνει πειράματα.

Ίσως, η  ρεαλιστική τακτική του κ. Κούμαν είναι αυτή, που θα αποφέρει κι άλλα θετικά αποτελέσματα στην Ολλανδία και ενδέχεται να την «οδηγήσει ψηλά» στο τουρνουά.

Η Γ΄ αγωνιστική για

«κλείσιμο των λογαριασμών»

Το «κλείσιμο των λογαριασμών» για τον Δ΄ όμιλο θα γίνει  στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024, οπότε:

Η Γαλλία και η Πολωνία θα «αναμετρηθούν» στο Ντόρτμουντ, όπου η πρώτη προκρίνεται ακόμη και μια ισοπαλία, αλλά θα «κυνηγήσει» τη νίκη με σκορ για να έρθει πρώτη στον Δ’ όμιλο, ενώ η Πολωνία δεν έχει άλλη επιλογή από το να «παίξει» ανοικτά για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Ολλανδία  και η  Αυστρία θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο Βερολίνο, όπου το παιχνίδι θα είναι πραγματικό «ντέρμπι», αφού η δεύτερη θα «κυνηγήσει» με πάθος την πολύτιμη νίκη, που θα της δώσει τη πρόκριση. Η ομάδα της «χώρας της Τουλίπας» θα «περπατήσει» για ακόμη μια φορά στο «μονοπάτι» του ρεαλισμού, έχοντας στο νου ότι προκρίνεται και με την ισοπαλία.

©Typologos.com 2024