Σεμινάριο για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

Πραγματοποίησε το

Οικονομικό Επιμελητήριο

Κεντρικής Μακεδονίας

seminario-gia-ti-forologia-fisikon-kai-nomikon-prosopon

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων», ήταν το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

«Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων», ήταν το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ-ΠΤΚΜ).

Μεγάλη συμμετοχή  

Το πρώτο- για το 2024 –  δια ζώσης σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας παρακολούθησαν πολλά μέλη του συγκεκριμένου φορέα, αλλά  και αρκετοί λογιστές-φοροτεχνικοί. Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν:

Το στέλεχος της ΑΑΔΕ, Βασιλική Γιοβά.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας (ΑΑΔΕ) στο Τμήμα Νομικών Προσώπων, Ματθαίος Χαπίδης,

Το συντονισμό της συζήτησης είχε ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης -Κιλκίς -Χαλκιδικής, Μενέλαος Παπαποστόλου.

Δωρεάν σεμινάριο

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δωρεάν και υλοποιήθηκε σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών και των λογιστών-φοροτεχνικών του Περιφερειακού τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υφίσταται η διάθεση να διοργανωθούν ακόμα περισσότερα επιμορφωτικά  σεμινάρια μέσα στη φετινή χρονιά (2024).

©Typologos.com 2024