Aναστάτωσε την πτήση από τη Πράγα στο Τελ Αβίβ

Αναγκαστική προσγείωση

του αεροπλάνου

στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

της Θεσσαλονίκης

Anastatose-tin-ptisi-apo-tin-Praga-sto-Tel-Aviv

Επιθετικά συμπεριφέρθηκε ένας 30χρονος υπήκοος Ισραήλ εντός του αεροπλάνου και προκάλεσε αναστάτωση στη πτήση LY2522 από τη Πράγα στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να προβεί το πλήρωμα σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 συνελήφθη εκ των αστυνομικών.Φωτογραφία από Tobias Rehbein από το Pixabay

Επιθετικά συμπεριφέρθηκε ένας 30χρονος υπήκοος Ισραήλ εντός του αεροπλάνου και προκάλεσε αναστάτωση στη πτήση LY2522 από τη Πράγα στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να προβεί το πλήρωμα σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 συνελήφθη εκ των αστυνομικών.

Τι συνέβη

Κατά τη διάρκεια της πτήσης επέδειξε ο 30χρονος επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας. Κατόπιν, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Εκεί του «φόρεσαν χειροπέδες» οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Σχηματισμός δικογραφίας

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών του κυβερνήτη.

Ο συλληφθέντας  θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η πτήση συνέχισε για τον τελικό προορισμό της.

©Typologos.com 2024