Αυτόφωρη σύλληψη 17χρονου για ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο

Είχε ληστέψει

άλλες 3 φορές

το ίδιο κατάστημα

μαζί με

συνομήλικο συνεργό του!

sillipsi-17chronou-gia-listeia-se-psilikatzidiko-ston-Evosmo

Την αυτόφωρη σύλληψη ενός 17χρονου για ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024 και μετά διαπίστωσαν πως εντός των τελευταίων 15 ημερών είχε ληστέψει  άλλες τρεις φορές το ίδιο κατάστημα μαζί με συνομήλικο συνεργό του!Φωτογραφία- Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Την αυτόφωρη σύλληψη ενός 17χρονου για ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024 και μετά διαπίστωσαν πως εντός των τελευταίων 15 ημερών είχε ληστέψει  άλλες τρεις φορές το ίδιο κατάστημα μαζί με συνομήλικο συνεργό του!

Πως έγινε

η σύλληψη

Ο 17χρονος έδρασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, οπότε με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε 160 ευρώ από το ταμείο του ψιλικατζίδικου. Εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους εκ του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι βρέθηκε

στη κατοχή του νεαρού

Στη κατοχή του νεαρού βρέθηκαν:

⚫Το κλεμμένο χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

⚫Ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα.

⚫Μια κουκούλα τύπου full face.

⚫Ένα ζευγάρι γάντια.

Μέσα σε 15 ημέρες

είχε ληστέψει τρεις φορές

το ίδιο ψιλικατζίδικο!

Από τη περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθέντας μαζί με συνομήλικο συνεργό του έδρασαν κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες του τελευταίου δεκαπενθήμερου. Τότε, οι δύο νεαροί προέβησαν σε τρεις επιπλέον ληστείες με την απειλή μαχαιριών στο ίδιο κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1900 ευρώ και καπνικά προϊόντα!

Σχηματισμός δικογραφίας

Σε βάρος του 17χρονου και του συνομήλικου συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο έτερος 17χρονος αναζητείται.

Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2024