Σύλληψη άνδρα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στην Εθνική Οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης

Από τους αστυνομικούς

του Τμήματος Διαχείρισης

Μετανάστευσης

sillipsi-andra-gia-paranomi-metafora-metanaston-stin-ethniki-odo-Serron-Thessalonikis

Τη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 στο ύψος του κόμβου των Καρτερών στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης.Φωτογραφία: Από alegri – https://www.4freephotos.com/Road-sign-in-greek-2380.html, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=81439717

Τη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 στο ύψος του κόμβου των Καρτερών στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης.

Πως έγινε η σύλληψη

Στο σημείο αυτό διενεργούνται καθημερινά συστηματικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με οδηγό τον 27χρονο αλλοδαπό και του έκαναν σήματα να σταματήσει για έλεγχο.

Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα, το οποίο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και τότε ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η έρευνα στο όχημα

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπου στο χώρο των αποσκευών εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, για τους οποίους διαπιστώθηκε πως δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα.

Σχηματισμός δικογραφίας

Εκ των αστυνομικών κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, για το οποίο εξακριβώθηκε πως είχε δηλωθεί υπεξαίρεση τις προηγούμενες ημέρες σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου. Ο συλληφθέντας μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023