Αυτόφωρη σύλληψη άνδρα για κατοχή προϊόντων εγκλήματος -8 κινητών τηλεφώνων μεγάλης αξίας

Πρόκειται για

39χρονο αλλοδαπό

Συνελήφθη στο κέντρο

της Θεσσαλονίκης

Aftofori-silipsi-andra-gia-katochi-proionton-egklimatos-8-kiniton-megalis-axias

Οκτώ απενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας έφερε επάνω του ένας 39χρονος αλλοδαπός, για τα οποία δε μπορούσε να δικαιολογήσει τη νομιμότητα της κατοχής τους, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ στο πλαίσιο της απογευματινής περιπολίας, που διεξήγαγαν για την αστυνόμευση του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Οκτώ απενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας έφερε επάνω του ένας 39χρονος αλλοδαπός, για τα οποία δε μπορούσε να δικαιολογήσει τη νομιμότητα της κατοχής τους, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ στο πλαίσιο της απογευματινής περιπολίας, που διεξήγαγαν για την αστυνόμευση του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Τι έδειξε

η έρευνα των αστυνομικών

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών από την οποία  προέκυψαν τα στοιχεία της ταυτότητας των κατόχων δύο εκ των τηλεφωνικών συσκευών. Σύμφωνα με τους κατόχους των δύο τηλεφωνικών συσκευών, τα κινητά τους είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο, ήτοι μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους (2023).

Aftofori-silipsi-andra-gia-katochi-proionton-egklimatos-8-kiniton-megalis-axias 2

Τα δύο κλεμμένα κινητά αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, για τους οποίους εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Από τους αστυνομικούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της νόμιμης κατοχής και των υπολοίπων έξι κινητών τηλεφώνων.Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Απόδοση των

τηλεφωνικών συσκευών

Τα δύο κλεμμένα κινητά αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, για τους οποίους εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Από τους αστυνομικούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της νόμιμης κατοχής και των υπολοίπων έξι κινητών τηλεφώνων.

Στο δρόμο

προς τη δικαιοσύνη

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Ο συλληφθέντας μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023