Τέσσερις υποθέσεις απατών με υπολογιστή εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως

Συνελήφθησαν

 και 44 άτομα

για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

tesseris-ipotheseis-apaton-me-ipologisti-exichniasan-oi-astinomikoi-tou-thimatos-charilaou-analipseos

Τέσσερις υποθέσεις απατών με υπολογιστή  και χρηματική λεία  ύψους άνω των 15.000 ευρώ, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως. Φωτογραφία από 10634669 από το Pixabay

Τέσσερις υποθέσεις απατών με υπολογιστή και χρηματική λεία  ύψους άνω των 15.000 ευρώ, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο,  εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, αφού κατόρθωσαν να προβούν στη ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών. Επίσης, από την Πέμπτη 14 έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν συνολικά 44 άτομα για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες

απέσπασαν περισσότερα

 από 15.000 ευρώ

Τα συγκεκριμένα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του  χρονικού διαστήματος Ιανουαρίου 2022 – Ιουλίου 2023, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος έξι  συνολικά δραστών, οι οποίοι απέσπασαν με διάφορα τεχνάσματα περισσότερα από 15.000 ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

tesseris-ipotheseis-apaton-me-ipologisti-exichniasan-oi-astinomikoi-tou-thimatos-charilaou-analipseos 2

Εκ των αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργήθηκαν σχετικοί  έλεγχοι από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023 έως και σήμερα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 20 του μηνός, οπότε συνέλαβαν συνολικά 44 άτομα για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.Φωτογραφία από MatteoSunbreeze από το Pixabay

44 συλλήψεις για ναρκωτικά

στη Θεσσαλονίκη

Ακόμη, οι αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά συνεχείς και εντατικούς ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων, τα οποία  ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Εκ των αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργήθηκαν σχετικοί  έλεγχοι από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023 έως και σήμερα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 20 του μηνός, οπότε συνέλαβαν συνολικά 44 άτομα για ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Σχηματισμός δικογραφιών

Σε βάρος των 44 συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

©Typologos.com 2023