Τα Ταρώ του Σεπτεμβρίου του 2023

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του

Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη

Spiritual Life Coach

jpeg-optimizer_ta-taro-tou-Septemvriou-2023

Τις  προβλέψεις των καρτών ταρώ του μηνός Σεπτεμβρίου του 2023 αναλύει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.Φωτογραφία από jacqueline macou από το Pixabay

Τις  προβλέψεις των καρτών ταρώ του μηνός Σεπτεμβρίου του 2023 αναλύει η ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών-πιστοποιημένη Spiritual Life Coach, Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC.

ΚΡΙΟΣ-ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ διάθεση να «κατακτήσετε» όνειρα και επιθυμίες, θα βρίσκεται σε μέγιστο βαθμό και θα ενεργήσετε με δυναμική και τόλμη. Η περίοδος του Σεπτεμβρίου του 2023, θα είναι αρκετά ευχάριστη, καθώς θα ακολουθήσετε τη  πορεία της καρδιάς σας, ιδίως σε αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Ίσως, η λογική δε θα παίρνει μέρος στην επεξεργασία των γεγονότων και αυτό θα είναι το μειονέκτημα στις αποφάσεις, που θα παρθούν. Η εξασθένιση του συναισθηματικού κόσμου σας, που έχει εμφανιστεί από παρελθοντικές προκλήσεις και δυσκολίες, έρχεται να αντικατασταθεί και παράλληλα να ενδυναμωθεί, με το να πιστέψετε στον εαυτό σας Δείξτε προσοχή σε σχέδια που έχουν ιδεαλιστικό χαρακτήρα και δε σας επιτρέπουν να δείτε τη πραγματικότητα και τη ρεαλιστική εικόνα τους. Η τάση να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στο «κέντρο» σας, «χαρίζει» μία άλλη οπτική απέναντι στα πράγματα. Στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε και να «στραφείτε» σε νέες διαδρομές, που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα είναι ιδεατές,  ώστε να καταφέρετε πλάνα που στο παρελθόν, έμοιαζαν απρόσιτα. Οι συνεργασίες σας, παλαιές ή νέες που θα δημιουργηθούν, θα εξαντλήσουν όλα τα στοιχεία που έχετε ως δεδομένα και θα «φτάσετε»  στην επιτυχία. Οι ερωτικές σχέσεις σας, θα είναι ευχάριστες και θα «εστιάσετε» περισσότερο στην ευτυχία, που μπορεί να σας προσφέρει η αγάπη, η φροντίδα και η δοτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ-Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι καρμικές αλλαγές που θα συμβούν αυτή τη περίοδο, θα «στιγματίσουν» το μέλλον σας. Ενώ στη πραγματικότητα αγαπάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, ο Σεπτέμβριος  του 2023 θα είναι ένας μήνας που θα σας «αναγκάσει» να προσαρμοστείτε στις νέες αλλαγές, οι οποίες θα επέρθουν. Ο ανταγωνισμός και οι διαμάχες στον επαγγελματικό τομέα, θα σας «αναγκάσουν  να ανασκουμπωθείτε» και να κοιτάξετε με μία άλλη οπτική στη ζωή σας. Ίσως, νιώσετε ότι τα πράγματα «τρέχουν»  με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και αυτό σας δημιουργεί μία μικρή ανασφάλεια και φοβία για το μέλλον. Μπορείτε να εστιάσετε, όμως, στις ικανότητες και δυνατότητες που έχετε και να αντιμετωπίσετε με σθένος και τόλμη τις νέες καταστάσεις. Μία αόρατη δύναμη, θα νιώσετε ότι σας προστατεύει και αυτό θα σας δίνει δύναμη και αντοχή, σε αντιξοότητες και προκλήσεις. Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας κάνουν να αποφασίσετε για τη μελλοντική πορεία, με την οποία θα εξελιχθούν τα πράγματα. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, που θα καθορίσει τη συνέχεια ή τη διακοπή μίας σχέσης, μελετώντας με σοφία και ωριμότητα τις καταστάσεις γύρω σας. Οι σκέψεις να αλλάξετε αντικείμενο στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι πιο έντονες και θα σταθείτε απέναντι στις προκλήσεις ή τις νέες ευκαιρίες με σταθερότητα και πειθαρχία. Είναι μία περίοδος που ευνοούνται οι μετακινήσεις και μπορείτε να υπερασπιστείτε τις αλλαγές αυτές με αυτοπεποίθηση και δυναμικό τρόπο. Στον οικονομικό τομέα σας, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας- όμως- οι υπερβολές και οι σπατάλες, μπορεί να σας «οδηγήσουν» στο αντίθετο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι διαφωνίες, τα διλλήματα και οι αμφισβητήσεις για ότι εμφανίζεται με εμβόλιμο τρόπο, θα καθορίσουν τη πορεία σας αυτή τη περίοδο. Μία ένταση στις σκέψεις σας, θα σας «οδηγήσει» σε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα αμφίβολο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην ικανοποιεί τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να «εστιάσετε» στο στόχο που έχετε θέσει και αντιμετωπίστε τα πράγματα με ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Οι διαφωνίες που θα εμφανιστούν στην ερωτική ζωή σας, θα σχηματίσουν «σύννεφα» και θα κριθεί απαραίτητο να μείνετε σταθεροί, καθώς και να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, μην αφήνοντας περιθώρια ιδίως σε τρίτους να επηρεάσουν τις σκέψεις σας. Η ένταση και η σύγκρουση, σε απόψεις που διαφέρουν, απαιτούν να ορίσετε τα όρια σας και μην επιτρέψετε να χαθεί ο έλεγχος. Δείξτε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να «οδηγήσουν» σε φανατισμό και στη προσήλωση στερεότυπων ιδεών, οι οποίες θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά σας, θα εμφανιστούν ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν το περιθώριο να ακολουθήσετε τη πορεία που έχετε φανταστεί ή θα σας «χαρίσουν» το αποτέλεσμα που εσείς προσδοκάτε. Η συναισθηματική κατάστασή σας είναι το «κλειδί» για να τα καταφέρετε, καθώς θα έρθετε αρκετές φορές σε δίλλημα εξαιτίας των απότομων συναισθηματικών αλλαγών. Οι συζητήσεις με άτομα, τα οποία εμπιστεύεστε θα βοηθήσουν να κατανοήσετε ακριβώς το τι θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι οικονομικές δυσκολίες και γενικότερα ό,τι αφορά στην υλική ασφάλειά σας, θα διαμορφώσουν ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας. Οι προσπάθειές σας να κατακτήσετε στόχους ή σχέδια που έχετε θέσει, θα είναι σε υπέρμετρο βαθμό κάποιες φορές κι αυτό ίσως σας κουράσει σωματικά και ψυχικά. Οι αναζητήσεις σας γύρω από την απόκτηση νέων υλικών, όπως είναι η αγορά κατοικιών ή επιχειρήσεων κ.α. θα εμφανίσουν αρκετές δυσκολίες και δε θα είναι ευνοϊκή η μεταχείρισή τους. Μπορείτε απλά να τις εξετάσετε και να «εστιάσετε» στα δεδομένα, που έχετε στα χέρια σας. Σας δίνετε το περιθώριο και ο χρόνος για το πλήρη έλεγχο που απαιτούν και όχι να προβείτε σε τελικές ενέργειες. Στην ερωτική σας ζωή, ίσως, υπερβεί το πάθος και οι έμμονες ιδέες σε θέματα που εντείνουν μια δυσχερή επικοινωνία. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας και να εξετάσετε με ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα που εξελίσσονται και να αποφύγετε τις υπερβολές. Οι εντάσεις και οι καυγάδες που θα εμφανίζονται στην επαγγελματική ζωή σας, μπορεί να «σταθούν» εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μείνετε εστιασμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε και μη βιάζεστε στις αποφάσεις σας. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για ολοκλήρωση των στόχων σας, αντ’ αυτού σας δίνεται ο χρόνος να επανεξετάσετε λάθη και αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που «στέκονται» εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ-Ο ΜΑΓΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΜία καινούργια αρχή θα χαρακτηρίσει τις ιδέες και τις ενάρξεις σας, καθώς είστε διατεθειμένοι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια, τα οποία έχετε προμελετήσει και εξετάσετε με λεπτομέρεια στο παρελθόν. Η ικανότητα να εγκλιματίζεστε με ευκολία σε οτιδήποτε καινούργιο και να αναδεικνύετε τα ταλέντα και τις ικανότητες, σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η προσαρμογή σε μία νέα ζωή, δε σας είναι δύσκολη. Αντιθέτως,  σας ευχαριστεί και νιώθετε ικανοί να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόκληση. Σε άτομα, τα οποία είναι εσωστρεφή και δυσκολεύονται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, η περίοδος του Σεπτεμβρίου του 2023 θα είναι μία πρόκληση. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη, είναι στοιχεία που θα ενισχύσουν τη στάση σας και θα «χαρίσουν» ένα πολύχρωμο «χρώμα» στις ενέργειές σας. Τα επαγγελματικά σας θα χαρακτηριστούν από μία ανοδική πορεία, καθώς είστε διατεθειμένοι να κάνετε αρκετές προσπάθειες και να διαχειριστείτε καταστάσεις, για τις οποίες οι άλλοι δείχνουν αδυναμία. Οι επενδύσεις, οι αγορές και τα προγράμματα που έχετε καθορίσει να υλοποιηθούν, θα έχουν την πορεία, την οποία επιθυμείτε, αφού οι προσπάθειές σας είναι ανάλογες. Σε περιπτώσεις που θα πρέπει να είστε πιο επιεικείς, μην αφήνετε τον εγωισμό να σας επηρεάζει. Ακολουθήστε σχέδια που μπορούν να διαμορφώσουν τις καταστάσεις προς το καλύτερο και να επηρεάσουν θετικά την εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ σταθερότητα και η στιβαρή στάση που θα «κρατήσετε» απέναντι στα πράγματα, θα βελτιώσουν τις καταστάσεις και θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τα νέα δεδομένα. Ο Σεπτέμβριος του 2023 είναι ένας μήνας που θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες, οι οποίες επικρατούν και να «θεμελιώσετε» νέα ανοίγματα που έχετε στο προσχέδιο. Στον οικονομικό τομέα σας, τα πράγματα θα έχουν θετική εξέλιξη και θα μπορείτε να έχετε ευνοϊκή μεταχείριση σε επενδύσεις και αγορές. Η ευαισθητοποίηση σε νέες δραστηριότητες και η εκπαίδευση νέων ομάδων, θα ενεργοποιήσει τη δράση και την ενεργητικότητα σας. Η επαφή σας με νέα πρόσωπα από το κοινωνικό κύκλο, θα προβάλλει ταλέντα, για τα οποία έχετε αδιαφορήσει ότι υπάρχουν και θα «στρέψει» τη προσοχή σας σε μία πολυάσχολη καθημερινότητα. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός, θα βοηθήσουν να ενισχύσετε τη δράση των ομάδων, στις οποίες η συμμετοχή σας θα είναι έντονη. Η «στροφή» προς το οικογενειακό περιβάλλον, θα σας «αναγκάσει» να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα και να ξεκαθαρίσετε διαφωνίες που έχουν δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Οι εντάσεις που μπορεί να κλιμακώσουν τις συζητήσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να «κρατήσετε» χαμηλούς τους τόνους. Σχέσεις που έχουν μία μακροχρόνια πορεία, μπορούν να «οδηγηθούν» σε μια πιο επίσημη κατάσταση. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για τα οικονομικά σας, θα σας ανταμείψουν αυτή τη περίοδο.

ΖΥΓΟΣ-Η ΚΡΙΣΗ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟ Σεπτέμβριος του 2023 είναι ένας καρμικός μήνας και οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας, θα επηρεάσουν αρκετά τη καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να εξετάζετε με λογική και λεπτομέρεια τα γεγονότα ή τις καταστάσεις. Το διάστημα αυτό, ευνοούνται οι οριστικές αποφάσεις και θα έχετε την ευκαιρία να «ανοίξετε μία νέα σελίδα» στη ζωή σας. Η εσωτερική δύναμη, η οποία «κρύβεται» μέσα σας, θα αναδεικνύεται χωρίς να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες και τα πράγματα θα παίρνουν τη τροπή, που τους πρέπει. Απομακρυνθείτε, από έμμονες ιδέες ή αδυναμίες που θα σας «κρατούν δέσμιους» σε ένα παρελθόν, το οποίο σας «εγκλωβίζει» και δε σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα το μέλλον σας. Τα νέα ή οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, θα διασφαλίσουν την επιτυχία σας. Φτάνει να τα διαχειριστείτε με λογική και σύνεση. Οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, μπορούν να μετατραπούν σε εμπειρίες και να σας «ανοίξουν νέους δρόμους». Στα συναισθηματικά σας, θα βρεθείτε μπροστά σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας και θα προσπαθήστε να αποφύγετε διλλήματα, τα οποία θα σας μπερδέψουν και θα εντείνουν αρνητικά τον ψυχικό κόσμο σας. Νέες δραστηριότητες θα βελτιώσουν τη καθημερινότητά σας και η συμμετοχή σας σε κοινωνικές δράσεις θα είναι έντονη. Οι συζητήσεις θα είναι αυξημένες και θα μπορέσετε να προωθήσετε σχέδια και ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΤη περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2023 θα εξετάσετε την ζωή σας από ένα διαφορετικό πρίσμα, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε μόνοι σας και να προσπαθήσετε να την οργανώσετε. Η κοινωνική δράση σας, θα μειωθεί και θα «στραφείτε» σε μία πιο πνευματική αναζήτηση. Η αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης, θα πρέπει να βρίσκεται σε μία ισορροπία και όχι σε υπερβολή, που μπορεί να σας «οδηγήσει» σε ψυχολογική κατάπτωση. Η επικοινωνία με το γύρω περιβάλλον θα είναι σε μειωμένους ρυθμούς κι αυτό μπορεί να σας δίνει περισσότερο χρόνο να βρεθείτε με τον εαυτό σας. Προσοχή, «εστιάστε» σε όσα επείγουν, ιδίως σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα σας. Η απογοήτευση, κάποιες φορές, μπορεί να σας «οδηγήσει» σε λάθος συμπεράσματα. Γι’ αυτό αποφύγετε αυτή τη περίοδο καθοριστικές αποφάσεις. Στον οικογενειακό τομέα, ίσως νιώσετε μία μικρή αδιαφορία από το γύρω περιβάλλον και αυτό, από τη μία θα σας «βάλει» σε σκέψεις, ενώ από την άλλη, θα δημιουργήσει μία έντονη ανησυχία για τη κοινή πορεία σας. «Αφήστε» το κατάλληλο χρόνο στα πράγματα και μειώστε τις υπέρμετρες απαιτήσεις που ίσως έχετε από τον εαυτό σας και από τους άλλους. Θυμηθείτε, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε νέες ενάρξεις και να τις υποστηρίξετε με το πάθος που απαιτείται. Δώστε περισσότερο χώρο στα πράγματα. Η ένταση που πιθανόν να υπήρξε μέχρι και τώρα σε προσωπικά θέματα, έχει δημιουργήσει ένα άγχος που θα πρέπει να εξαλειφθεί, κοιτώντας υπό μία άλλη οπτική τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Η ΣΕΛΗΝΗ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ συναισθηματική κατάστασή σας, θα είναι αρκετά επιρρεπής αυτή τη περίοδο. Επομένως, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις σχέσεις σας. Ανασφάλειες και φοβίες, θα «έρθουν στην επιφάνεια» και αυτό θα σας εμποδίσει να σκεφτείτε με λογική και να εξετάσετε τα θέματα που σας αφορούν. «Κρυφές» καταστάσεις ή μυστικά, θα επηρεάσουν την επαγγελματική σας ζωή και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις και μην επιμένετε να βλέπετε μόνο την αρνητική πλευρά της ζωής. Η αισιοδοξία, είναι το «κλειδί» για εσάς, καθώς θα επικεντρωθείτε σε στόχους που θα «ανοίξουν νέους δρόμους» στο άμεσο μέλλον. Περιορίστε τις επενδύσεις και τις αγορές και εξετάστε με περισσότερη λεπτομέρεια, τα θέματα που σας έχουν δοθεί. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες η πελατειακή αύξηση, θα φέρει άνοδο στα έσοδά σας και θα πρέπει να «αδράξετε» τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Για τα προσωπικά σας, η περίοδος του Σεπτεμβρίου του 2023, ίσως, «φωτίσει τη σκοτεινή πλευρά σας», πράγμα που πρέπει να πειθαρχήσετε στον εαυτό σας για να μη προβείτε εκτός ελέγχου. Η θέληση που δείχνετε απέναντι στην κατάκτηση των στόχων σας και η επιμονή, θα βοηθήσει να τα καταφέρετε και να φτάσετε στην επιτυχία. Στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα και θα επικρατεί μία ανασφάλεια και ίσως μία καχυποψία. Οι συζητήσεις, θα βοηθήσουν να «βάλετε» τα θέματα που σας απασχολούν σε μία τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Ο ΠΥΡΓΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΟι ρήξεις που θα εμφανιστούν στις σχέσεις, θα σας «αναγκάσουν» να δείτε τη πραγματικότητα και να μην εθελοτυφλείτε σε θέματα που αφορούν στη ζωή σας. Είναι μία δύσκολη περίοδος για σας, αφού οι αλλαγές με εμβόλιμο τρόπο, ίσως να μη δείξουν σημάδια προειδοποίησης. Οι αντιδράσεις σας απέναντι σε κοντινά πρόσωπα, ίσως φανούν με έντονο τρόπο και οι διαφωνίες ανάμεσά σας θα «έρθουν στο προσκήνιο». Οι δεσμεύσεις που ίσως είχατε μέχρι και τώρα στον επαγγελματικό τομέα σας, θα «παύσουν» με απότομο τρόπο και αυτό θα σας δώσει την αίσθηση της ελευθερίας. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα πράγματα όμως θα σταθεί ως κομβικό σημείο, ώστε να αλλάξετε ριζικά τη καθημερινότητά σας. Επιπλοκές και δυσκολίες στον οικονομικό τομέα, ίσως εμποδίσουν την εξέλιξη των σχεδίων σας. Ο Σεπτέμβριος του 2023 θα χαρακτηριστεί ένας μήνας «μεταμόρφωσης», πρωτίστως-όμως-θα περάσετε από επίπονες διαδικασίες οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η περίοδος αυτή, «ωθεί» να αλλάξετε στάση απέναντι στις σχέσεις και οι όποιες δεν ικανοποιούν τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Ο απολογισμός σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική και στη προσωπική ζωή, θα βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να συνεχίσετε στο μέλλον. Εάν οι συνεργασίες σας στον επαγγελματικό τομέα, έχουν καταστεί καταναγκαστικές και καθόλου επικερδείς, τότε το διάστημα αυτό θα σας ευνοήσει να κάνετε τις ριζικές αλλαγές, που απαιτούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Η ΔΥΝΑΜΗ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ δυναμική που θα αποκτήσετε απέναντι στα πράγματα θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η λήψη των αποφάσεων από τη δική σας πλευρά και η πρωτοβουλία σε θέματα, τα οποία σας απασχολούν, θα «χαράξουν» ένα νέο δρόμο στη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή με φίλους ή άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα ενισχυθεί και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από ένα μοχλό πίεσης της καθημερινότητας. Η σχέση σας με τα παιδιά σας, θα είναι πιο δυνατή και θα μπορέσετε να «βάλετε τα όρια σας», όπου αυτό χρειάζεται. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από εγωιστικές σκέψεις και στάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν εντάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, τα σχέδια και οι ιδέες σας θα αποκτήσουν μία φήμη φέρνοντας ως αποτέλεσμα να αναδειχθούν οι ικανότητες και οι δυνατότητές σας. Προσοχή, στη σωματική και στη ψυχική εξάντληση που μπορούν να φέρουν οι υπέρμετρες ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Τα έσοδα θα αναπτυχθούν και θα έχετε το περιθώριο να κάνετε αγορές και επενδύσεις, αν αυτά είναι στα σχέδια σας. Στον ερωτικό τομέα, ο ερωτισμός, η θελκτικότητα και ο μαγνητισμός, είναι στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να ξεκινήσετε νέους έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ-Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

jpeg-optimizer-kokkini voulaΗ περίοδος του Σεπτεμβρίου του 2023 θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς, καθώς θα πρέπει να κάνετε περισσότερες θυσίες για να «βάλετε τη ζωή σας σε τάξη». Η ονειροπόλα στάση και η αδιαφορία που ίσως, κάποιες φορές δείχνετε σε θέματα που σας αφορούν, δεν επιτρέπουν να δείτε με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα τις εξελίξεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο «κέντρο» σας και να συγκεντρωθείτε σε προσδοκίες και επιθυμίες, τις οποίες έχετε θέσει ως στόχο. Οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, δε βοηθούν να μείνετε στοχευμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και να υπάρξει καθαρή σκέψη. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από την ανία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε τη ζωή σας με θάρρος, τόλμη και πυγμή. Οι δυσκολίες που έχουν έρθει στη προσωπική ζωή, δηλώνουν ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε το τρόπο που κινήστε μέχρι και σήμερα και να προβείτε σε μία καινούργια στάση ζωής. Η περίοδος αυτή θα σας ωθήσει να εργαστείτε σκληρά και να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες. Το άγχος και το στρες που μπορούν να σας προκαλέσουν οι νέες ευθύνες, θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα στα επαγγελματικά σας. Δυσκολίες στον οικονομικό τομέα και ιδίως σε δάνεια ή στην αποπληρωμή ενός χρέους, θα απαιτήσουν να συμβουλευτείτε άτομα καταρτισμένα και όχι να «οδηγηθείτε» σε παράτολμες ενέργειες. Ο διαλογισμός και η γιόγκα, μπορούν να εξισορροπήσουν το συναισθηματικό κόσμο σας και είναι μία διέξοδος σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

©Typologos.com 2023